window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-D6F5BZN7GN');
Home2022-11-29T11:46:11+02:00

Blije engineers,
succes verzekerd

Wij geloven dat gelukkige professionals de grootste impact maken bij bedrijven, ongeacht het type IT-project, de ambitie van de IT-er en de vraag van de klant. Daarom zetten wij ons in voor 100% geluk in je werk. 100% gegarandeerd.

Wij geloven dat gelukkige professionals de grootste impact maken bij bedrijven, ongeacht het type IT-project, de ambitie van de IT-er en de vraag van de klant. Daarom zetten wij ons in voor 100% geluk in je werk. 100% gegarandeerd.

Ik ben

Developer of Tester

Ik zoek een

Developer of Tester

Bij Argas zitten engineers lekker in hun vel

Wij zijn ervan overtuigd dat je als Developer of Tester het beste uit de verf komt als je lekker in je vel zit. Als je happy bent dan straal je dat uit en daarmee maak je impact.

Wij doen er alles aan om het onze Developers en Testers naar de zin te maken. En dat doen we met drie belangrijke troeven in de hand:

 • Inspraak en keuzevrijheid
 • Eerlijkheid en transparantie
 • Teamgeest en communicatie
Meer weten van minder
Interim

State-of-the-Art opdrachten

De beste garantie voor plezier in je werk, is om uitgedaagd te worden. We zorgen ervoor dat elke opdracht die je doet, beantwoordt aan jouw kwaliteiten, ambities en voorkeuren.

Detachering

Een topsalaris zonder grenzen

Argas betaalt professionals het beste in de markt. Door een maximum percentage van het uurtarief uit te keren en door unieke fiscale arrangementen, zorgen we ervoor dat je netto inkomen ongekend hoog wordt.

Detavast

Optimale vrijheid en geen risico’s

Bij Argas geniet je van je vrijheid. Jij maakt je keuzes en wij faciliteren. Verder dekken we alle risico’s voor je af. Bij Argas ben je goed verzekerd, bouw je wat op en kom je nooit zonder inkomen te zitten.

Werving en selectie

Een fijn team om deel van te zijn

Je vak is één, maar werken met mensen is zeker zo belangrijk. En niet alleen ‘on the job’, ook daarbuiten! Met ons team organiseren we regelmatig gezellige activiteiten en wisselen we ervaringen uit.

Concrete voordelen die bijdragen tot succes

Altijd een passende opdracht voor onze engineer

Argas is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen met kundige software developers en software testers. Specialisatie zorgt ervoor dat klanten ons goed weten te vinden. En dat zorgt ervoor dat jij het voor het kiezen hebt!

Ons netwerk bestaat louter uit organisaties waar men werkt met de Scrum/Agile werkwijze in een DevOps setup. Testautomatisering en Continuous Delivery en Continuous Integration pipelines zijn aan de orde van de dag. We weten dat je in een omgeving gaat werken waar de klant én jij verder mee komen.

Wij doen altijd ons best om onze mensen rechtstreeks te plaatsen bij onze klanten. Dat betekent zo min mogelijk werken met andere partijen die een graantje meepikken. In de meeste gevallen slagen wij hierin doordat wij continue rechtstreeks acquireren voor opdrachten.

Wij vinden het belangrijk om te weten dat je 100% blij bent in je opdracht en 100% blij met Argas. Daarom vinden we persoonlijk contact essentieel. Horen hoe het met je gaat, of we nog wat voor je kunnen doen? Een fijn, warm contact helpt om lang plezier te hebben van elkaar.

Wie is onze professional?

 • Java/Scala, JavaScript, TypeScript, .NET, Python, Frontend/Web Development, Mobile Development, Embedded Development
 • Testautomatisering, Frameworks, Azure, AWS, Google, CI/CD, DevOps, Agile, Scrum
 • Vrolijke enthousiastelingen die je om een boodschap kan sturen

Wie is onze opdrachtgever?

 • Organisaties die volop digitaliseren en daarin voorop willen lopen
 • Er wordt met de nieuwste tools en technieken gewerkt en er wordt flink in geïnvesteerd
 • Er wordt vooruitstrevend nagedacht over het werken in deze tijd. Dat betekent open communicatie en remote waar mogelijk.

Argas werkt samen met:

Onze experts aan het woord

Een kijkje achter de schermen

Nieuwste vacatures

Onze eigen mensen zijn allemaal ingezet op een opdracht. We zoeken nog extra mensen voor een aantal openstaande opdrachten of vacatures. Daarvoor hoef je niet in dienst te komen bij Argas. Je kunt elders in dienst zijn of als freelancer werken.

Tester

 • Location Hoofddorp
 • Date 4 juli 2023
 • Employment Type Permanent

Deze organisatie realiseert een nieuw applicatie platform (gebaseerd op low-code technologie) dat functionaliteit levert voor de mobiliteitsproducten en diensten en ondersteuning biedt aan de onderliggende […]

Applicatie Architect

 • Location Hoofddorp
 • Date 19 januari 2023
 • Employment Type Permanent

Word jij blij van het ontwerpen en inrichten van een applicatie & platform architectuur wat onze organisatie verder helpt naar een goed en schaalbaar applicatielandschap? 

Als Applicatie Architect / TechLead bij deze […]

Lowcode Developer

 • Location Hoofddorp
 • Date 19 januari 2023
 • Employment Type Permanent

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Nederlands grootste transactieverwerker voor zakelijke mobiliteit?
De aankomende jaren wordt het applicatieplatform vernieuwd om nog beter in te kunnen spelen op de digitale klantbehoeften op […]

Laatste blogs

10 nieuwste technieken in testautomatisering

26 mei 2023|

De wereld verandert snel, en binnen de IT al helemaal! Ontdek de 10 nieuwste technieken anno 2023 in testautomatisering. Welke tooling, welke methoden, welke frameworks? ...

Voorjaarsevent Testnet 2022

1 juni 2022|

Na de pandemie was het eindelijk weer tijd om een groots evenement in levende lijve bij te wonen. Het Testnet voorjaars event was op 12 ...

Midlancen. Is dat nou wel wat?

10 mei 2022|

Je bent als professional lekker aan het werk, je zit in een leuke opdracht via een leuke werkgever. Maar toch, op de werkvloer hoor je ...