Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Qualified Interim Project Professionals BV
Argas. Hét QA & DevOps netwerk Focus, kwaliteit, plezier

Wat ons kenmerkt

Wij zijn een netwerk van topprofessionals werkzaam binnen de QA & DevOps cycle. Ons netwerk bestaat uit eigen mensen en uit zzp-ers. Wij leveren kwaliteit via techniek en via methoden en werkwijzen. We zetten erop in om onze klanten verder te helpen in het digitale volwassenwordingsproces.

Focus
Wij kiezen bewust voor de QA & DevOps cycle. Binnen deze werkwijze zijn competenties als communicatie en samenwerkend vermogen in een team cruciaal. Wij kennen onze mensen en weten dat ze hun ‘mannetje’ (ook de vrouwen ;-)) staan met deze competenties. We kiezen ervoor om met mensen te werken die nadrukkelijk de keuze gemaakt hebben om zich verder te ontwikkelen binnen de QA en DevOps cycle.

Kwaliteit
We staan voor kwaliteit door alleen vakmensen aan te nemen die echt snappen wat testautomatisering betekent en die weten dat ze in een agile team software moeten ontwikkelen waar de klant echt behoefte aan heeft.

Plezier
Plezier door met elkaar de passie voor de technische kant van het vak te delen, zeer uitdagende en innoverende opdrachten uit te voeren, te blijven leren en uiteraard veel leuke sociale activiteiten met elkaar te ondernemen.

Contactgegevens Argas BV

Entrada 100   1114 AA  Amsterdam-Duivendrecht
Telefoon 085 – 13 08 290  –  info@argas.nl