Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Qualified Interim Project Professionals BV
Voor Opdrachtgevers Staffingpartner in Developers en Testers

Aanvullende diensten

Argas is dé specialist in het staffen van software developers en testers met ervaring binnen een QA & DevOps omgeving. Sinds de oprichting in 2015 hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een netwerk van professionals en opdrachtgevers om op een succesvolle manier invulling te geven aan tijdelijke of vaste job.

Argas biedt  4 verschillende diensten:

 • Interim
  Vanuit onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met tijdelijke developers en testers. Door de jaren heen hebben wij in deze niche een groot netwerk opgebouwd. Maandelijks vinden tientallen professionals via Argas een interim opdracht.
 • Detachering
  Onze detacheringstak beschikt over een grote poule van developers en testers die in dienst zijn bij Argas. Hiermee voorzien wij met onze eigen professionals in een specifieke behoefte van opdrachtgevers.
 • Werving en Selectie
  De afdeling werving en selectie helpt wanneer er behoefte is om een developer of tester permanent in dienst te nemen.
 • Detavast
  Via onze detavast oplossing bieden wij opdrachtgevers de flexibiliteit van detachering, gekoppeld aan de mogelijkheid om een developer of tester in vaste dienst te nemen.

Onze focus benadering en uw voordeel daarbij

Doordat Argas zich concentreert op software developers en testers, levert dit herkenbaarheid op bij professionals. Omdat we daarnaast ook voor de markt uit werken, wat betekent dat we contacten onderhouden met kandidaten terwijl er nog geen aanvraag is, hebben we altijd een shortlist zodra die aanvraag er wél is. We bieden snelheid en kwaliteit.

Persoonlijke benadering

Voor professionals die werkzaam en vooral succesvol zijn binnen de QA & DevOps cycle geldt, dat naast toepasbare kennis van de nieuwste technieken hun persoonlijkheid cruciaal is. Communicatieve eigenschappen en samenwerkend vermogen zijn essentiële competenties. We onderhouden intensief persoonlijke contacten en zullen nooit een kandidaat introduceren die we niet persoonlijk kennen.