Collega van het eerste uur, de rotsvaste kracht binnen Argas én gewoon een ontzettend goede test specialist. Als een van de eersten ging collega Annet in 2019 aan de slag bij Argas. Junior, nog maar een paar jaar in het vak, maar wel al met een duidelijke visie startte ze bij Argas aan haar eerste opdracht. Haar ambitieuze plannen en duidelijke standpunten zorgen er tot de dag van vandaag voor dat Annet met veel plezier onderdeel uitmaakt van de Argas familie!

Meebouwen aan succes

Vele verschillende opdrachten en een kijkje nemen in diverse keukens. Vooral aan het begin van je carrière kan dit zorgen voor een stroomversnelling aan ervaring. Niet alleen de mooie uitdagingen, maar ook het helpen opbouwen van een gloednieuw bedrijf trokken Annet over de streep om met Argas in zee te gaan. Wanneer ze in contact komt met collega Frank ziet ze dan ook direct mooie kansen om haar ambities en visies waar te maken.

“Voor mij gaf de doorslag om te gaan werken bij Argas, de vele verschillende mogelijkheden. Ik kan zelf kiezen wat ik precies wil gaan doen en voor hoe lang. Daarbij krijg ik alle faciliteiten om tot een succes te komen, aangeboden. Van cursussen tot een bezoek aan een interessant congres. Ik krijg alle ruimte om mijzelf op mijn manier te blijven ontwikkelen.”

“Ik hou ervan om in de ‘Champions League’ te spelen.
Bij Argas kan dat.”

Snelle en korte lijntjes

En nog steeds is Annet zeer tevreden! Ze heeft dan ook nog altijd contact met Frank over de status van haar opdracht, ontwikkelingen binnen Argas óf gewoon om even kort met elkaar bij te praten. “Frank kent mij ondertussen goed en pikt snel signalen op. Wanneer ik bijvoorbeeld niet op mijn plek zit of wanneer er voor mij zaken onduidelijk zijn, heeft hij dat snel in de gaten. Ik voel mij geen nummertje, hij is echt persoonlijk betrokken. Dat is voor mij precies de manier om goed met elkaar samen te werken.”

Ook benieuwd naar de ontwikkelingen binnen en rondom Argas? Bekijk onze vacatures óf neem contact met ons op!