Beloning en vrijheid die past bij een topper zoals jij

Keuzevrijheid

IT is je passie. Je bent er niet voor niks ‘ingerold’. Je hebt dan ook duidelijke ideeën over je groeipad. Je weet dat het investeren in toepasbare kennis jou naar ‘next level’ brengt.  

En dat betekent ook dat je de opdrachten wil doen waar je opgewonden van wordt. Je wil dus kritisch zijn. Voor wie werk je, wat leer je daar, en wat is de volgende stap?

Een beloning die telkens net weer hoger ligt dan je verwacht

Bij de inhoudelijke ontwikkeling van een topper zoals jij, hoort ook een serieuze beloning. 

Een beloning moet goed voelen. Bij Argas betekent dit een beloning die telkens net weer hoger ligt dan je verwacht. We willen je graag verrassen. Want wie krijgt daar nou genoeg van?

We kennen twee soorten beloningen. Het eerste is een vast dienstverband bij Argas. Onze eerste verrassing? Je salaris ligt hoger dan de markt. En dan? Een mooie bonus over alle uren die je gemaakt hebt in het afgelopen jaar. En on top of that een bonus over het resultaat van ons bedrijf. Want topper zijn is één, teamspeler zijn van Argas is meer dan twee!

Een andere vorm is het Midlance model. Dat betekent dat je een percentage ontvangt van het uurtarief wat we voor jou bij de klant factureren. En dat percentage kan oplopen naar 75%!. Daar zit je basissalaris in waar je altijd op terug kunt vallen als bijvoorbeeld even op de bank zit omdat die ene leuke opdracht iets langer op zich laat wachten. Maar je gaat ook wel eens op vakantie of bent misschien eens een paar dagen ziek. Toch lekker dat ook dan de schoorsteen blijft roken.

Klaar om te verdienen wat je waard bent?

Doorbreek jouw inkomensplafond. Niet door harder te werken, maar door slimmer te werken. Kies voor het bestbetaalde midlance model in Nederland. Midlance powered by Argas.
Invullen is geheel vrijblijvend

1. Laten we beginnen...

Stap 1 van 5

2. Aantal jaren ervaring

Stap 2 van 5

3. Wat is je hoogst genoten IT-Opleiding

Stap 3 van 5

4. Ontdek jouw marktwaarde

Stap 4 van 5

5. Hoe kunnen we je bereiken?

Stap 5 van 5

  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
  • Stap 5

Vakrichting

Toegepaste kennis van:

Toegepaste kennis van:

Hoeveel jaar ervaring heb je?

Werkervaring

Ben je HBO of WO opgeleid?

HBO/WO

Naam hoogst genoten afgeronde IT-opleiding

Wie ben je?

Hoe meer informatie we van je ontvangen, hoe betrouwbaarder ons advies. Hier kun je je actuele CV uploaden.

Max. size: 50,0 MB

Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend benut voor de waardecheck en het midlance concept van Argas.

Hoe kunnen we je bereiken?

Na het versturen van dit formulier gaan we aan de slag om jouw marktwaarde te berekenen. Vervolgens lichten we dat graag persoonlijk toe zodat we rekening kunnen houden met jouw persoonlijke wensen. Nadat je op 'verzenden' hebt geklikt, kom je in een kalender waar je je afspraak kunt plannen.
Jij jouw vak, wij ons vak

Jij bent die topper die met z’n vak bezig wil zijn. En dat komt mooi uit want de ontwikkelingen in IT gaan razendsnel. Tegelijkertijd doen wij waar wij goed in zijn; mooie opdrachten binnenhalen tegen goede voorwaarden en alle administratieve rompslomp regelen. En we zoeken voortdurend naar top notch kennisprogramma’s die we jou aanbieden om voortdurend scherp te kunnen zijn.

Lijkt het je wat?

Ga met ons in gesprek en volg je verstand en je gevoel. Doen wij ook. En dat leidt tot mooie samenwerkingen!