Over Argas

Focus, kwaliteit, plezier

Argas is in 2015 opgericht met het doel om staffing anders en vooral effectiever te doen. Dat bracht ons tot de overtuiging om vanuit een niche gerichte aanpak aan de slag te gaan.

Focus, kwaliteit en plezier

Voor developers en testers

Met Argas richten wij ons specifiek op developers en testers met ervaring binnen de QA en DevOps cycle. Door ons specialisme weten wij alles van weinig. En dát is ons succes.

Door onze veeljarige ervaring met staffing en onze kennis van de specifieke developers en testers arbeidsmarkt, zijn wij de ideale gesprekspartner voor kandidaat en opdrachtgever. Wij zijn erin geslaagd een zeer omvangrijk en hoogwaardig netwerk te bouwen waar we elke dag opnieuw aan werken. Met meetups, kennissessies en concgressen hebben we hechte community opgebouwd.

Argas heeft de ambitie om voor kandidaten dé hub te zijn voor een nieuwe opdracht of job in development en testen.

Voor developers en testers
Concrete voordelen die bijdragen tot succes

Zo werken wij:

Argas biedt opdrachtgever en kandidaat concrete voordelen die bijdragen tot succes en value for money.

Argas concentreert zich op software developers en testers met ervaring binnen de QA en DevOps cycle. Tegelijkertijd hanteren we een opgeknipte focus tussen kandidaten die interesse hebben in tijdelijke opdrachten en kandidaten die een vast dienstverband wensen. Deze dubbele niche focus brengt ons snel bij de juiste match.

Ons netwerk bestaat louter uit software developers en testers die werken binnen een QA en DevOps omgeving. En elke dag komen daar mensen bij. Reputatie en referenties vormen een belangrijke grondslag om mensen toe te laten tot ons netwerk. Door ons netwerk proactief te onderhouden blijven we op de radar en komen we tot trefzekere matches.

Onze samenwerking met opdrachtgever en kandidaat berust op transparantie. Dat betekent dat we met heldere contracten werken waar afspraken ook afspraken zijn. Ook over salarissen en tarieven kennen we geen geheimen.

Routinematige processen hebben we geautomatiseerd. Maar mensen en bedrijven zijn uniek en daar zit veel ruimte waarmee een succesvolle samenwerking valt of staat. Daarom kennen we iedere kandidaat die we introduceren bij onze opdrachtgever. We hebben iedere kandidaat persoonlijk gesproken over zijn ambities, persoonlijkheid en motivatie.

Onze specialismen

Wij hebben onze focus opgedeeld in front-end/webdevelopment, Microsoft development, Java development, mobile/Python development, PHP, embedded en hardware development, testautomatisering, quality assurance en DevOps engineering. Bij Argas hebben we kennis op elk genoemd terrein. Op die manier kunnen we inhoudelijk meedenken met de behoefte van de opdrachtgever en de ambitie van de specialist.

Meer over onze specialismen
kennis op elk genoemd terrein

Werken bij Argas?

Meer weten van minder, met deze propositie onderscheiden we ons succesvol van de concurrentie. Onze focus ligt op de QA & DevOps cycle. Ben jij een professional die door wil groeien binnen deze cycle? Laten we dan eens praten. Je gaat er sowieso financieel op vooruit en je komt in een team waar het gezellig is en waar je jezelf goed kunt doorontwikkelen!

Ik wil meer weten

Meer weten?

Laten we eens kennismaken en ontdekken of we samen de toekomst gaan maken! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Ik ben *
Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op