Wat is een Argas Engineer?

Een Argas Engineer is een agile minded Software Developer of Software Tester die geen geheimen kent in bestaande en in nieuwe technieken voor software ontwikkeling en -testing.  Argas Engineers houden ervan om organisaties verder te brengen. Maar ook om zelf continue te blijven leren. Een Argas Engineer wil altijd voorop lopen. Klanten blij maken en teams verder brengen.

Maar er is meer dan alleen techniek en vakbekwaamheid. Argas Engineers zijn zelfstandig maar houden ook van communicatie en overleg. Ze zijn gezellig; ieder op z’n eigen manier. Dus geen kuddedieren maar persoonlijkheden die weten wat ze willen en klaar staan voor een ander. Een Argas Engineer is een fijn persoon die je er in welk verband dan ook graag bij wil hebben.

Focus, kwaliteit en plezier

Zo maken we onze engineers blij

Inspraak en Keuzevrijheid

We vinden het belangrijk dat je zelf meebeslist of een bepaalde opdracht jou past. Vooral omdat elke opdracht anders is. En omdat aan elke opdracht verschillende voorwaarden hangen zoals wel of niet remote, klein of groot team, verantwoordelijkheden, cultuur, etc.

Eerlijkheid en Transparantie

Bij elke opdracht horen zakelijke afspraken. En die delen we met jou in volledige transparantie. Zo weet je wat je waard bent voor de klant. Wel zo helder toch?

Teamgeest en Communicatie

Een goede reden om bij Argas te werken, is om onderdeel te zijn van een team. We zoeken elkaar op als we iets te vragen hebben, en vallen elkaar niet onnodig lastig. En we organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij we even niet aan werk denken!

Voor developers en testers
Concrete voordelen die bijdragen tot succes

Zo werken wij:

Argas biedt opdrachtgever en kandidaat concrete voordelen die bijdragen tot succes en value for money.

Argas concentreert zich op software developers en testers met ervaring binnen de QA en DevOps cycle. Tegelijkertijd hanteren we een opgeknipte focus tussen kandidaten die interesse hebben in tijdelijke opdrachten en kandidaten die een vast dienstverband wensen. Deze dubbele niche focus brengt ons snel bij de juiste match.

Ons netwerk bestaat louter uit software developers en testers die werken binnen een QA en DevOps omgeving. En elke dag komen daar mensen bij. Reputatie en referenties vormen een belangrijke grondslag om mensen toe te laten tot ons netwerk. Door ons netwerk proactief te onderhouden blijven we op de radar en komen we tot trefzekere matches.

Onze samenwerking met opdrachtgever en kandidaat berust op transparantie. Dat betekent dat we met heldere contracten werken waar afspraken ook afspraken zijn. Ook over salarissen en tarieven kennen we geen geheimen.

Routinematige processen hebben we geautomatiseerd. Maar mensen en bedrijven zijn uniek en daar zit veel ruimte waarmee een succesvolle samenwerking valt of staat. Daarom kennen we iedere kandidaat die we introduceren bij onze opdrachtgever. We hebben iedere kandidaat persoonlijk gesproken over zijn ambities, persoonlijkheid en motivatie.

Onze specialismen

Wij hebben onze focus opgedeeld in front-end/webdevelopment, Microsoft development, Java development, mobile/Python development, PHP, embedded en hardware development, testautomatisering, quality assurance en DevOps engineering. Bij Argas hebben we kennis op elk genoemd terrein. Op die manier kunnen we inhoudelijk meedenken met de behoefte van de opdrachtgever en de ambitie van de specialist.

kennis op elk genoemd terrein

Werken bij Argas?

Meer weten van minder, met deze propositie onderscheiden we ons succesvol van de concurrentie. Onze focus ligt op de QA & DevOps cycle. Ben jij een professional die door wil groeien binnen deze cycle? Laten we dan eens praten. Je gaat er sowieso financieel op vooruit en je komt in een team waar het gezellig is en waar je jezelf goed kunt doorontwikkelen!

Meer weten?

Laten we eens kennismaken en ontdekken of we samen de toekomst gaan maken! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Ik ben *