Interim

Inzet van zzp-ers en freelancers

Argas beschikt over een ervaren team dat interim software developers en testers bijstaat gedurende hun ondernemerschap. Door de jaren heen hebben wij binnen het QA en DevOps segment een zeer groot netwerk opgebouwd. We spreken de taal en begrijpen de ambities. Elke maand vinden verschillende freelancers via Argas een interim opdracht.

Een netwerk met een bewezen reputatie

Onze consultants hebben dagelijks contact met verschillende opdrachtgevers. Wij werken nooit in opdracht van brokers maar werken er wel mee samen als er contracten moeten worden opgesteld.  Door rechtstreeks in contact te staan met de markt zijn we vaak als één van de eersten bekend met nieuwe interim opdrachten. Wij zijn in staat om de gehele IT markt zeer zorgvuldig te bewerken.

Jarenlange relaties

Veel interim professionals hebben via Argas hun (eerste) opdracht verkregen. Hierdoor ontstaan jarenlange relaties tussen ons team en freelancers.

Intensief contact

Wij onderhouden intensief contact met interim professionals en zijn zo in staat om hun behoeften goed te matchen met de juiste interim opdracht. Hierbij gaat het niet alleen om het specialisme, maar ook om de duur, het tarief en het type opdrachtgever.

100% compliant met wet- en regelgeving

Ons team is altijd op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving. Tegelijk heeft Argas een sterke back-office. Hierdoor kunnen wij interim professionals optimaal ontzorgen. Denk hierbij aan juridische aspecten zoals het opmaken van contracten en aan een goedlopend facturatie- en betalingsproces.

Coach en sparringpartner

We zien vaak dat interim specialisten gedurende hun gehele carrière met Argas samenwerken. Zo zijn wij regelmatig coach en sparringpartner voor freelancers en bieden wij specialistische trainingen. Ook de vakinhoudelijke congressen en meetups die wij organiseren zijn erg populair binnen ons netwerk.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken en ontdekken of we samen de toekomst gaan maken! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Ik ben *
Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op