Een fijn team om deel van te zijn

Argas heeft zorgvuldig gebouwd aan een zeer groot netwerk van opdrachtgevers binnen Nederland. Wij onderhouden intensief contact met deze opdrachtgevers. Tevens bewerken onze consultants allemaal een eigen specifieke regio. Zo weten wij precies wat er speelt en welke mogelijkheden dat biedt.

Bemiddeling en begeleiding

De afgelopen jaren hebben wij honderden professionals geholpen bij het vinden van een passende positie bij opdrachtgevers in verschillende sectoren. Argas werkt samen met een grote diversiteit aan organisaties en instellingen; van de zakelijke dienstverlening tot non-profit organisaties.

Wij spreken graag persoonlijk met jou als professional om jouw behoeften in kaart te brengen. Zo wordt er gesproken over inhoudelijke functiespecificaties en de motivatie daarachter. Maar ook persoonlijke zaken zoals werk-privé balans, het aantal werkuren en salariëring komen uitvoerig aan bod.

Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen kunnen wij jou introduceren bij passende opdrachtgevers. Argas bereidt jou voor op sollicitatiegesprekken, verzorgt uitgebreid feedback vanuit opdrachtgevers en adviseert bij een eventuele contractonderhandeling.

Wij stellen graag ons netwerk binnen het QA en DevOps segment voor jou open en streven ernaar om gedurende jouw gehele carrière een waardevolle partner te zijn.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken en ontdekken of we samen de toekomst gaan maken! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Ik ben *