Topsalaris zonder grenzen

 

Jouw salaris is in principe grenzeloos en wordt door drie factoren bepaald:

– het aantal uren dat je werkt per jaar
– het uurtarief wat wij voor jou onderhandelen
– jouw persoonlijke belastingplaatje waarmee je zoveel mogelijk overhoudt

Wij zetten dit allemaal netjes voor je op een rijtje…

Het aantal uren dat je werkt per jaar

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. We brengen samen jouw doelen in kaart en we gaan aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over een zeer omvangrijk QA en DevOps netwerk, kunnen we samen kijken welke opdrachtgever en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.

Het aantal uren wat je werkt per jaar, bepaalt het percentage wat je krijgt van het gefactureerde uurtarief. Het aantal uren hangt af van de hoeveelheid uren die je werkt per week, en hoeveel vrije dagen je per jaar opneemt.

Het uurtarief wat we voor jou onderhandelen

Wij kennen de markt. De markt bestaat uit klanten die jou inhuren en uit brokers die daar om administratieve redenen tussen zitten. Brokers zijn niet hetzelfde als agencies. Een agency rekent een commerciële fee wat al snel 15% van het uurtarief bedraagt. Een broker rekent slechts tussen de € 1,00 en € 2,50 per uur.

Op basis van de zwaarte en de aard van de opdracht schatten we een uurtarief in wat volgens ons redelijk moet zijn om goede kans te maken op de opdracht. Vanzelfsprekend stemmen we dit met jou af. Immers, jij hebt baat bij een mooi tarief.

Wat krijg je van ons

  • Altijd een fatsoenlijk basissalaris

  • Een mobiliteitspakket naar keuze
  • Pensioenregeling

  • Volledig verzekerd tegen ziekte, arbeidsongeschiktheid en ww
  • Tot maar liefst 75% van het uurtarief
  • Geen bijtelling van de auto (als je voor een auto kiest)

Jouw persoonlijke belastingplaatje

We kijken samen met jou naar de fiscaal meest voordelige manier van uitbetalen. Of in gewone mensentaal; zo min mogelijk belasting betalen. We kijken naar je aftrekposten maar ook naar bijvoorbeeld je auto van de zaak als je die gekozen hebt. We maken gebruik van alle regelingen die bestaan om jouw netto salaris zo maximaal mogelijk te laten zijn.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken en ontdekken of we samen de toekomst gaan maken! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Ik ben *