Detachering

Zekerheid combineren met afwisseling

Een steeds groter aantal software developers en testers met bewezen affiniteit en ervaring met QA en DevOps, is werkzaam bij Argas. Wij bieden je graag een carrière binnen onze organisatie waarbij specialistische kennis, kruisbestuiving en fun aan elkaar geknoopt wordt.

Persoonlijke begeleiding

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. We brengen samen jou doelen in kaart en we gaan aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over een zeer omvangrijk QA en DevOps netwerk, kunnen we samen kijken welke opdrachtgever en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.

Argas is een betrokken partner die wil investeren in duurzame relaties met haar professionals. Zo bieden wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met zowel interne als externe coachingssessies en trainingen. Hierdoor kun jij zelf bepalen in welk specialisme jij jezelf verder wilt ontwikkelen. 

Aantrekkelijke voorwaarden

Wij bieden een boven marktconform primair arbeidsvoorwaarden-pakket aan met goede secundaire voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden biedt Argas een aantrekkelijke bonusregeling aan haar professionals. Ook is het mogelijk om voor een bescheiden salaris te kiezen waarbij het overgrote deel van het gedeclareerde uurtarief bij klanten naar jou gaat. Geen gekke keuze omdat je als deskundige IT-er eigenlijk nooit op de bank zit.

Wat krijg je van ons

  • Marktconform primair arbeidsvoorwaardenpakket

  • Leaseauto

  • Pensioenregeling

  • Opleidingsbudget

  • Aantrekkelijke bonusregeling

Kennisdeling

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Argas. Zo organiseren wij regelmatig meetups en zijn er twee keer per jaar vakinhoudelijke congressen waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt.

Meer weten?

Laten we eens kennismaken en ontdekken of we samen de toekomst gaan maken! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.
Ik ben *
Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op