Software development

In alle talen thuis

Software development

Javascript

Javascript is een scripttaal om webapplicaties te ontwikkelen. Samen met HTML en CSS, is Javascript de belangrijkste skill voor Front-end developers. Omdat onze consultants zich specifiek op de Javascript professionals focussen, weten zij precies wat ervoor nodig is om de werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Voor de efficiëntie binnen een team kan het bijvoorbeeld handig zijn om met een ervaren React developer te werken. Met React ben je als frontender meer in control dan met puur MVC, met als voordeel dat je sneller bent met Dom changes. Ook zien wij dat developers die ervaring hebben met het framework Angular, hot zijn. Door alle trends en ontwikkelingen in de gaten te houden binnen Javascript zitten wij overal bovenop.

Mobile

Bij Argas zijn wij gespecialiseerd in de bemiddeling van mobile development experts. Of het nu gaat om iOS developers, Android developers of cross platform developers, wij kennen ze en weten op welk punt van hun carrière ze staan. Het voordeel voor jou als developer is dat wij je tijdens je gehele loopbaan een seintje kunnen geven, wanneer er een vacature vrijkomt die bij jouw achtergrond en profiel past. O.a. React Native, Xamarin en Flutter. Het is een competitieve markt en daarom is een persoonlijke aanpak essentieel. Door de jaren heen hebben wij een divers scala aan opdrachtgevers gediend, variërend van startups met greenfield projecten, tot aan grote multinationals, geen uitdaging is te groot.

Scala

Omdat de scala markt nog een schaarsere markt is, ten opzichte van bijvoorbeeld JAVA, moet je als sidekick de developers uit deze markt echt goed leren kennen. Een Scala developer werk erg specialistisch, daar het een aftakking is van JAVA en daardoor dus moeilijker te vinden is. Het is eigenlijk een niche, in een niche. We zien dat Scala de laatste 3 jaren echt een focus specialisme is geworden in de staffing behoeften van opdrachtgevers.

PHP

PHP is een scripttaal die wordt gebruikt door Front-end developers die webservers en dynamische webpagina’s ontwikkelen. Dit is een moeilijkere doelgroep om in te bemiddelen, omdat een consultant echt diepgaande kennis moet hebben van het vak van deze developers. Om te kunnen weten of een developer echt goed is en past bij de opdracht die openstaat, worden zij dus intensief getraind. Onze consultants kennen onderhand alle PHP’ers wel, waardoor zij niet meer hoeven te gaan vissen als er een vacature vrij komt. We zien ze regelmatig op onze netwerkevenementen en weten wat er in hun leven speelt. Daarnaast blijven wij investeren in het leren kennen van nieuwe specialisten binnen deze markt.

.NET/ C#

​Omdat wij ook specifiek in de .NET/ C# markt zitten, kennen wij alle kandidaten binnen deze discipline. Wij weten wanneer een specialist breed vaardig is en echt de basis van de specifieke microsoft tooling begrijpt. Door echt te snappen wat een specialist te bieden heeft, weten wij of dit aansluit bij wat de opdrachtgever nodig heeft. Door consultants enkel op deze discipline te laten focussen, kunnen wij gemakkelijk iedereen ontmoeten en blijven volgen in het verloop van hun carrière.

JAVA

JAVA is een JVM taal waarbinnen specialisten zich continu moeten blijven ontwikkelen. Om deze reden, vinden wij het belangrijk dat we werken met developers die nooit uitgeleerd zijn en altijd openstaan voor een nieuwe uitdagingen en innovaties. Inmiddels weten wij de crème de la crème binnen de markt gemakkelijk te spotten en hebben wij een sterke band met ze opgebouwd. We vinden het belangrijk dat een developer echt goed gespecialiseerd is en toch ook breed georiënteerd. Dit houdt je als developer scherp en tegelijkertijd flexibel en leergierig. Wij plaatsen een developer pas als wij zien dat het een JAVA specialist betreft die echt in staat is om de nieuwe werkomgeving, dan wel het team, een stapje hoger te brengen en nieuwe doelen te bereiken.

C/C++

Wij focussen ons specifiek op C/C++, Embedded hardware/ Software, Electrical en Mechanical Engineers binnen de Technische Automatisering. Omdat elke engineer zijn eigen expertise heeft is het elke keer weer een mooie uitdaging om zowel kandidaat als klant te bemiddelen. We werken met opdrachtgevers in diverse industrieën. Denkend aan bijvoorbeeld de automotive, duurzame energie, Aerospace en robotisering. Wie bieden specialisten met een achtergrond in Embedded Systems, Technische Informatica, Computer Science en Artifical Intelligence.