Voor onze collega Maikel Bruin was het na vijf jaar werken tijd voor een nieuwe stap. De eerste jaren van zijn carrière had hij als test automation specialist op verschillende plekken en organisaties ervaring opgedaan. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging! Maar hoe en wat? Aan de slag al zelfstandig ondernemer? Werken via detachering? Of toch in loondienst? Gelukkig vond Maikel bij Argas de ideale oplossing!

Het beste van beide werelden

Waar een LinkedIn-berichtje al niet goed voor kan zijn. Net op het moment dat Maikel twijfelde over een nieuwe opdracht, kwam hij in contact met Argas. Een typisch geval van op het juiste moment, op de juiste plaats. Tijdens onze eerste kennismaking hoorde hij voor het eerst over de midlance constructie. En dat bleek een schot in de roos!

“Ik was als een tijd aan het twijfelen om als zzp’er aan de slag te gaan. Maar vond mezelf nog net te junior, het voelde nog niet goed. Daarom vond ik de midlance constructie zeer interessant. Het is eigenlijk het beste van twee werelden: de vrijheid en beloning van het zelfstandig ondernemen, maar toch de zekerheid van het werken in loondienst. Werken namens Argas betekent voor mij een stukje éxtra zekerheid, precies naar waar ik op zoek was.”

“Midlance past het beste bij mij in mijn huidige levensfase.”

Extra veel collega’s

Naast de verschillende voordelen van een midlance constructie vindt Maikel de verschillende collega’s binnen Argas ook een pluspunt. “Naast de collega’s bij mijn opdracht, heb je natuurlijk ook nog mijn collega’s bij Argas. Een leuk extraatje! Wanneer Argas nog groter wordt, kan hier een soort vakgroep ontstaan. Onderling kunnen we dan casussen en problemen met elkaar bespreken. Want ook van deze collega’s kan ik leren.”

Ook benieuwd naar de midlance constructie bij Argas? Bekijk onze vacatures óf neem contact met ons op!