Collega Jeffrie van Oijen is al ruim zes jaar werkzaam binnen de detachering. De vele verschillende opdrachten bij diverse opdrachtgevers geven hem steeds een kijkje in een andere keuken. Maar steeds met één overkoepelende voorwaarde: blijven ontwikkelen als softwareontwikkelaar. Na een klein uitstapje terug in loondienst, was het voor Jeffrie weer helemaal duidelijk: van diversiteit wordt hij blij! Gelukkig bracht Argas hem weer een opdracht waar hij energie van krijgt.

 

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer
 

Weg met die beoordelingsgesprekken

Niet meer in loondienst, maar ook niet als zelfstandige aan de slag. Door zijn jarenlange ervaring weet Jeffrie precies wat hij wel én niet wil. De midlance constructie van Argas past precies bij zijn wensen: flexibiliteit, vrijheid én een goede beloning. Zo zat Jeffrie niet meer te wachten op verschillende functionerings- en boordelingsgesprekken bij opdrachtgevers. Door middel van de midlance constructie is dit verleden tijd.

“Functionerings- of beoordelingsgesprekken hebben niet mijn voorkeur. Ik wil graag de vrijheid en flexibiliteit behouden om een opdracht goed, of zelfs uitstekend, uit te voeren.

Mijn beloning hoeft niet af te hangen van de zichtbaarheid of werkrelatie met de organisatie. Door de midlance constructie heb ik geen beoordelingen meer, er wordt simpelweg voorafgaand aan een opdracht een uurtarief afgesproken. Zo is het voor mij helemaal duidelijk waar ik aan toe ben.”

“Ik krijg alle vrijheid, meer geld, en minder reistijd.”

 

Altijd blijven leren

Het ontbreken van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken betekent niet dat Jeffrie zich niet wil ontwikkelen. In tegendeel zelfs! Blijven leren en blijven ontwikkelen is voor hem een van de belangrijkste drijfveren om een opdracht interessant te houden. “Zo lang ik genoeg blijf leren en ik het gevoel heb dat er nog veel te leren valt, heb ik het naar mijn zin bij een opdrachtgever. Wanneer ik het idee heb dat dit niet meer het geval is, zal ik dat direct aangeven.”

Ook benieuwd naar de verschillende opdrachten en werkgevers van Argas? Bekijk onze vacatures óf neem contact met ons op!