Beloning en vrijheid die past bij een topper zoals jij

Keuzevrijheid

IT is je passie. Je bent er niet voor niks ‘ingerold’. Je hebt dan ook duidelijke ideeën over je groeipad. Je weet dat het investeren in toepasbare kennis jou naar ‘next level’ brengt.  

En dat betekent ook dat je de opdrachten wil doen waar je opgewonden van wordt. Je wil dus kritisch zijn. Voor wie werk je, wat leer je daar, en wat is de volgende stap?

Een beloning die telkens net weer hoger ligt dan je verwacht

Bij de inhoudelijke ontwikkeling van een topper zoals jij, hoort ook een serieuze beloning. 

Een beloning moet goed voelen. Bij Argas betekent dit een beloning die telkens net weer hoger ligt dan je verwacht. We willen je graag verrassen. Want wie krijgt daar nou genoeg van?

We kennen twee soorten beloningen. Het eerste is een vast dienstverband bij Argas. Onze eerste verrassing? Je salaris ligt hoger dan de markt. En dan? Een mooie bonus over alle uren die je gemaakt hebt in het afgelopen jaar. En on top of that een bonus over het resultaat van ons bedrijf. Want topper zijn is één, teamspeler zijn van Argas is meer dan twee!

Een andere vorm is het Midlance model. Dat betekent dat je een percentage ontvangt van het uurtarief wat we voor jou bij de klant factureren. En dat percentage kan oplopen naar 75%!. Daar zit je basissalaris in waar je altijd op terug kunt vallen als bijvoorbeeld even op de bank zit omdat die ene leuke opdracht iets langer op zich laat wachten. Maar je gaat ook wel eens op vakantie of bent misschien eens een paar dagen ziek. Toch lekker dat ook dan de schoorsteen blijft roken.

Wat ben jij waard?

Wij geven je inzicht in jouw marktwaarde. Vul de tool in om erachter te komen welk salaris jij als developer zou moeten krijgen. Je ontvangt je marktwaarde van ons binnen één werkdag.

Super! Hoe verder?

Bedankt voor de eerste informatie wat ons helpt om jouw marktwaarde in te schatten. Wat we verder nodig hebben is een indruk van jou als persoon. Wie ben je precies, wat drijft je, welke ambities heb je? Maar je zult wellicht ook zelf vragen hebben; hoe kan Argas jou verder helpen? Welk perspectief zien we met jou?
We maken graag een online afspraak om persoonlijk kennis te maken en dieper in te gaan op jouw specifieke situatie. Want dan heb je er ook echt wat aan. Vervolgens kunnen we samen ontdekken of er een basis ligt voor ons aantrekkelijke midlance model. Daar vertellen we je graag over. Het midlance model van Argas omvat 13 voordelen die je bij geen enkel ander concept tegenkomt!
We hebben in onze agenda genoeg ruimte vrijgemaakt om je eigen afspraak te plannen. Kies zelf de dag en de tijd waarop het jou uitkomt. Nadat je je afspraak hebt ingepland, ontvang je automatisch en vrijblijvend de brochure ‘Midlancen bij Argas’ toe.  Dan kun je je vast een beetje inlezen. Graag tot snel!

Jij jouw vak, wij ons vak

Jij bent die topper die met z’n vak bezig wil zijn. En dat komt mooi uit want de ontwikkelingen in IT gaan razendsnel. Tegelijkertijd doen wij waar wij goed in zijn; mooie opdrachten binnenhalen tegen goede voorwaarden en alle administratieve rompslomp regelen. En we zoeken voortdurend naar top notch kennisprogramma’s die we jou aanbieden om voortdurend scherp te kunnen zijn.

Lijkt het je wat?

Ga met ons in gesprek en volg je verstand en je gevoel. Doen wij ook. En dat leidt tot mooie samenwerkingen!