Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Qualified Interim Project Professionals BV
Detachering Zekerheid combineren met afwisseling

Onze eigen mensen

Wil jij Champions League spelen in IT? Kies voor Argas, QA en Devops Network

Een steeds groter aantal software developers en testers met bewezen affiniteit en ervaring met QA en DevOps, is werkzaam bij Argas. Wij bieden je graag een carrière binnen onze organisatie waarbij specialistische kennis, kruisbestuiving en fun aan elkaar geknoopt wordt.

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. We brengen samen jou doelen in kaart en we gaan aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over een zeer omvangrijk QA en DevOps netwerk, kunnen we samen kijken welke opdrachtgever en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.

Argas is een betrokken partner die wil investeren in duurzame relaties met haar professionals. Zo bieden wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met zowel interne als externe coachingssessies en trainingen. Hierdoor kun jij zelf bepalen in welk specialisme jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij bieden een boven marktconform primair arbeidsvoorwaardenpakket aan met goede secundaire voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden biedt Argas een aantrekkelijke bonusregeling aan haar professionals. Ook is het mogelijk om voor een bescheiden salaris te kiezen waarbij het overgrote deel van het gedeclareerde uurtarief bij klanten naar jou gaat. Geen gekke keuze omdat je als deskundige IT-er eigenlijk nooit op de bank zit.

Kennisdeling en levenslang leren staat centraal bij Argas. Zo organiseren wij regelmatig meetups en zijn er twee keer per jaar vakinhoudelijke congressen waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt.

Kom werken bij Argas en wordt onderdeel van hét QA en DevOps netwerk van Nederland. Bel Frank Engelkes op 06 – 25249029 of mail hem via frank@argas.nl

Contactgegevens Argas BV

Telefoon 085 – 13 08 290  |  info@argas.nl

Kom bij ons werken

Laten we eens kennismaken en ontdekken of we samen de toekomst gaan maken! Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Open sollicitatie

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, rtf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.