Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Qualified Interim Project Professionals BV
Inzet van zzp-ers en freelancers Duizenden professionals in ons netwerk

Een netwerk met een bewezen reputatie

Argas beschikt over een ervaren team dat interim software developers en testers bijstaat gedurende hun ondernemerschap. Door de jaren heen hebben wij binnen het QA en DevOps segment een zeer groot netwerk opgebouwd. We spreken de taal en begrijpen de ambities. Elke maand vinden verschillende freelancers via Argas een interim opdracht.

Onze consultants hebben dagelijks contact met verschillende opdrachtgevers. Wij werken nooit in opdracht van brokers maar werken er wel mee samen als er contracten moeten worden opgesteld.  Door rechtstreeks in contact te staan met de markt zijn we vaak als één van de eersten bekend met nieuwe interim opdrachten.  Wij zijn in staat om de gehele IT markt zeer zorgvuldig te bewerken.

Veel interim professionals hebben via Argas hun (eerste) opdracht verkregen. Hierdoor ontstaan jarenlange relaties tussen ons team en freelancers.

Wij onderhouden intensief contact met interim professionals en zijn zo in staat om hun behoeften goed te matchen met de juiste interim opdracht. Hierbij gaat het niet alleen om het specialisme, maar ook om de duur, het tarief en het type opdrachtgever.

Ons team is altijd op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving. Tegelijk heeft Argas een sterke back-office. Hierdoor kunnen wij interim professionals optimaal ontzorgen. Denk hierbij aan juridische aspecten zoals het opmaken van contracten en aan een goedlopend facturatie- en betalingsproces.

We zien vaak dat interim specialisten gedurende hun gehele carrière met Argas samenwerken. Zo zijn wij regelmatig coach en sparringpartner voor freelancers en bieden wij specialistische trainingen. Ook de vakinhoudelijke congressen en meetups die wij organiseren zijn erg populair binnen ons netwerk.

Contactgegevens Argas BV

Telefoon 085 – 13 08 290  |  info@argas.nl